Matte har alltid varit mitt favoritämne – allt är ju så logiskt! Och då är det förstås så att det bästa sättet för mig att gå ner i vikt år att just räkna. Kalorier.

Jag har räknat ut allt jag stoppat i mig i en vecka och jag har gått ner 2 kg sen jag vägde mig senast. De där kilona jag skrev att jag hade gått upp :p

Skönt att se resultat.

Ikväll var Staffan och jag på en föreläsning på Fyrishov som handlade om Kost och träning. Det var kul att lyssna på även om jag lever ganska hälsosamt just nu. Att få älsklingen att sluta dricka Cola och äta friterad mat helt är något jag försökt med och misslyckats – vill ju själv äta pommes någon gång ibland också – transfetter är svåra att låta bli.

Man fick en påse med lite träningstillbehör med sig hem; vattenflaska, träningshandduk, armband och ett iphonearmband. De bjöd på frukt och Loka också. Mysigt och lärorikt.

Borde äta mer ärtor tydligen och borsta tänderna innan frukost för att inte svälja bakterier som uppkommit under natten. Visste ni att det är så man borde göra?

Har sett två mysiga filmer sen sist, The Thirteenth Tale och Austenland.

Den förstnämnda är en tv-film men oj vad spännande den var, jag har boken och måste läsa den nu! Sophie Turner (Game of Thrones) och Vanessa Redgrave (Howards End, Nip/Tuck) är med och jag tycker om storyn även om filmen inte är perfekt på något vis.

Sen har vi Austenland som kommer på bio snart i Sverige, men jag orkar inte vänta på det utan kollar så fort jag får möjlighet. Som den stora Austen-nörd jag är (Mr. Darcy och Mr. Knightly… Som tur är har jag en egen stolt liten Darcy nu <3) som sett alla filmer jag kommit över och läst nästan alla böckerna så kände man fort igen sig. Mysig story även om den är riktigt löjlig och överdriven.

Du kanske även gillar