160612-01

Började dagen med att ligga framför datorn och kolla ikapp några serier som jag missat flera avsnitt av, sen gav jag mig ut på en powerwalk/joggingtur i skogen. Det var riktigt skönt att komma ut lite efter att ha legat inne med migrän i flera dygn. Det blev nästan 5 km idag och det hade blivit längre om stigen jag planerat att ta inte redan varit upptagen av en mycket liten och pigg snok. Den låg mitt på stigen och räckte ut tungan mot mig innan den slingrade runt mig och försvann. Jag var väldigt förvånad över att se en orm alls då de flesta kräldjur hinner höra mitt klampande på flera meters håll och avlägsnar sig innan jag hinner fram. Men inte den här gynnaren…

Till lunch så tänkte jag att vi kunde inviga vårt nya våffeljärn och förpackningen med glutenfria våfflor som stått i skafferiet ett bra tag. Men fy fan vad de smakade illa! De blev inte ens frasiga trots att de fick ordentligt med färg. Stackars glutenallergiker säger jag bara. Jag tog en tugga och slängde resten, men jordgubbssylten var god ändå. Alltid nåt.

Hoppsan, såg nu att jag missat att ha i smöret i själva smeten. Får göra några till (använde halva mixen) och se om de går att äta med smör i.

Vad jag ska hitta på härnäst vet jag inte, men det är söndag så man behöver inte stressa.

Du kanske även gillar