141215-15

Att döpa den till Christmas in Pink var kanske inte så lyckat då jag hade hoppats på något rosa i boxen och inte att enbart boxen är tråkigt rosa som vanligt. Rengöringsservetter? Ett läppglans i orange? Handkräm som vi som varit medlemmar sen början fått flera stycken av? De enda bra produkterna är ögonbrynsgelen och ögonskuggspennan, fast de är ganska tråkiga de med.

 • SUMITA Eye Shadow Pencil
  Rama in dina ögon med en skimrande eyeliner i en fin champagnefärg. Pennan gör det enkelt att skapa konturer som ett proffs och den fina färgen skapar omedelbar dramatisk effekt. 119 kr (fullsize.)
 • MODELCO MORE BROWS Fibre Gel
  Innovativ fibergel som fäster på både hud och hår och ger dig fylligare och snyggare bryn på ett ögonblick. Den avsmalnande borsten gör det enkelt att bygga och forma brynen perfekt. Formulan är vattenfast och ger en naturlig finnish.  179 kr/3,5 ml (fullsize.)
 • L’OCCITANE Shea Hand Cream
  L’Occitanes bäst säljande handkräm med 20 % Sheasmör. Honung och sötmandelextrakt blandat med svag jasminaroma ger denna kräm en lockande doft. Smörjs på och absorberas snabbt och skyddar torr och uttorkad hud och återställer fuktigheten. Med antioxiderande vitamin E hjälper den händerna att få näring. 225 kr/150 ml.
 • MAKE UP STORE Lipgloss
  Få kyssäkta läppar med Make Up Stores läppglans som finns i alla tänkbara nyanser – både matta, täckande toner och i mer transparanta toner med skimrande effekt. I månadens Glossybox får du en av dessa varianter: LIP GLOSS POT, LIP GLOSS WAND, GLOSS LIPS eller TWIN GLOSS. 145kr/st (fullsize.)
 • TOPZ Avsminkningsservetter
  Tillverkade i 100 % bomull är dessa avsminkningsservetter mjuka och skonsamma samtidigt som de effektivt tar bort allt ditt smink, även vattenfast maskara. Fri från parabener, PEG, silikoner och alkohol. Dermatologiskt och oftalmologiskt testade. Lämpar sig väl även för känslig hud och kontaktlinsbärare. 35 kr (fullsize.)

Boxbetyg: betygbetygbetygbetygbetyg0

Betygen baseras helt enkelt på hur många av de fem produkterna jag fann intressanta/gillade.

Box jag hellre hade velat ha:

15970907226_91f859f294_o

141215-01 141215-03

Du kanske även gillar