141105-07-glossybox-popart 141105-08-glossybox-popart 141105-09-glossybox-popart

Den här boxen är jag också besviken på även efter att ha testat produkterna som är helt okej, men att jag fick en gul (avskyr gult och grönt) kändes inte så värst kul när de andra färgerna var så mycket finare. Suck. Att jag inte fick hudkrämen från L’Oreal som jag hoppats på kändes också rätt kasst när jag har nästan exakt profil som de som fått den. Och varför fick vissa rouget i en söt förpackning? Hade mycket hellre fått den istället.

Rouget är det enda jag gillar i boxen då den fungerar bra mot min hud, Snålt att än en gång skicka med en liten förpackning (alcogel) när den stora är så pass billig ändå. Och ännu en gång får jag hårprodukter som man ska använda om man har torrt hår – jag har fint, men fett hår och vill ha mindre glans i håret. Dåligt. En lip tint i en orange nyans som bara såg konstig ut på mig med min ljusa hy och på läpparna syns den inte alls. Highlightern fick jag i en gräslig nyans för min ljusa hy, den är mörk och på tok för mörk ens för att ha vid ögonen.  Nej, de borde satsa mer på att se över prenumeranterna profiler om de vill fortsätta ha nöjda kunder.

Glossybox är ett lotteri som jag ofta har otur i helt enkelt och det ska bli skönt att säga upp prenumerationen när jag fått min gratisbox i januari. Kommer att lägga upp bilder på boxvarianter som hade passat mig bättre så får ni se hur orättvist fördelade de är, framförallt prismässigt.

 • MEMEME Cheek and Lip Tint “Coral Blossom”
  Få en hållbar och fräsch tint av färg på både läppar och kinder med denna bästsäljare från MeMeMe. Pensla på önskad mängd färg på kind och läppar och jämna till med fingertoppen.69 kr/st (fullsize.)
 • SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC Bonacure Moisture Kick Beauty Balm
  Vård- och stylingegenskaper i ett: En BB-cream ska skydda, återfukta, släta ut och ge lyster åt huden och på samma sätt fungerar Moisture Kick Beauty Balm för håret. 199 kr/150 ml.
 • SO SUSAN Universal Blush
  Rouge som ger fräsch färg och som anpassar sig efter din hudton, och är därmed smickrande på alla hudtoner. Dess mjuka konsistens gör den både behaglig och lättapplicerad. Den är dessutom återfuktande och näringsgivande då den innehåller olja från frukten buruti. 199 kr/st (fullsize.)
 • MAKE UP STORE High Tech Lighter (Asteroid)
  Krämig produkt som kan användas till mycket och finns i flera olika fina nyanser, allt från ljusa till mörka. Använd ljusa nyanser för att exempelvis ljusa upp och framhäva vissa delar i ansiktet – kindben, under ögonbryn o.s.v. Du kan även blanda din foundation med lite High Tech Lighter för en bas fylld av lyster. Röda nyanser är mycket fint att lägga direkt på läpparna eller blanda ut med läppglans/läppstift. Mörkare nyanser passar exempelvis perfekt för att använda som primer när du vill få en sotning på ögonen att fästa bättre.155 kr/15 ml (fullsize.)
 • DAX Alcogel Pear & Lily
  Håll bacillerna borta med denna effektiva handdesinfektion med frisk doft av päron och vita liljor. DAX är marknadsledande på handdesinfektion och är välkänt från sjukvården och uppfyller Europeiska krav på effektivitet. DAX Alcogel har bevisad effekt mot spridning av förkylning, influensa och vinterkräksjuka och nya DAX Alcogel Pear & Lily kombinerar den effektiva alcogelen med en ljuvlig doft och söt flaska. Pear & Lily finns i en liten praktisk flaska som passar perfekt i handväskan samt en större att ha stående i badrummet hemma. 64 kr/250 ml.

Boxbetyg: betygbetygbetygbetygbetyg0

Boxar jag hellre hade velat ha:

Betygen baseras helt enkelt på hur många av de fem produkterna jag fann intressanta/gillade.

141105-06-glossybox-popart

Du kanske även gillar