Jag älskade allt utom nagellacket som är gräsligt. Avskyr orange och grönt! Den lila ögonskuggan är underbar och framhäver mina gröna ögon perfekt! Svampen är också fantastisk och jag är glad över att jag fick den då jag blev besviken över att den inte fanns med i förra boxen. Har testat ögonplåstren och de är verkligen sköna och uppiggande, speciellt om man haft en dålig dag och är rödögd och nere. Body shimmer är kul men inget jag använder så ofta. Trevlig box!

  • HOT MAKEUP Nail Polish
    Nagellack från trendriktiga Hot Make-up, färgen ‘Passion’ är speciellt utvald för februaris kärlekstema. Innehåller INTE toulen, formaldehyd eller parabener. 35 kr (fullsize.)
  • KARAMEJU Natural Konjac Sponge
    Rengöringssvamp som balanserar PH värdena och milt exfolierar huden. Silkfibrer från Amorphophallus Konjac plantan gör att den naturligt är fylld av vitaminer, mineraler och aminosyror. 89 kr (fullsize.)
  • NOUGAT LONDON Sparkling Body Shimmer
    Ge lyster till din hud med denna återfuktande och skimrande gelé för kroppen, som är berikad med rosenmalvaextrakt och vetegroddsolja. 249 kr/250 ml.
  • THE BODY SHOP Baked-To-Last Eyeshadow Amethyst
    Varje Baked-to-Last Eyeshadow innehåller en ren nyans som verkligen sätter färg, tillsammans med en marmorerad nyans av svart och skimmer – perfekt för att skapa sexigt sotade ögon som direkt täcker övergången från dag till natt. Varje bagare har sina egna unika recept, och som en riktig gourmetkock använder vi bara de allra bästa råvarorna i den här serien. Varje produkt är unik, med färskmalda puder, rena pigment och ljuvligt skimmer, som allihop långsamt har bakats ihop under 24 timmar. Bakningen gör att pigmenten binds ihop för att ge en jämn täckning med härlig lyster som håller länge på huden. Den unika sammansättningen innehåller också Community Fair Trade-producerade ingredienser – ekologisk olivolja från Italien och marulaolja från Namibia, allt för att göra produkterna lättare att applicera och matcha. 175 kr (fullsize.)
  • ANATOMICALS Puffy The Eyebag Slayer Wake Up Under Eye Patches
    Återfuktande ‘plåster’ som används under ögonen. Reducerar fina linjer, ger huden energi och lyster, minskar svullnad och mörka ringar. Varje mask återfuktar intensivt, mjukgör och ger näring åt huden kring ögonen och får den att återfå sin elasticitet. 75 kr (fullsize.)
  • EXTRA: LÄKEROL

Boxbetyg: betygbetygbetygbetygbetyg0

Betygen baseras helt enkelt på hur många av de fem produkterna jag fann intressanta/gillade.

Vill du också få prova på fem nya produkter varje månad? Priset är 139 kronor/månad. Inga andra kostnader tillkommer och du kan när du vill säga upp din prenumeration. Kontakta mig gärna med din mail så kan jag värva dig (då får jag poäng, glossydots som jag kan växla in mot gratisboxar. Du kan göra detsamma så fort du registrerat dig!)

Du kanske även gillar