140707-13

Satt precis och kollade på det nya programmet Superspararna på kanal5play och oj vad jag skrattade åt de smått galna spararna. Nog för att gratis är gott men man är ingen sparare utan en tjuv om man snor toalettpapper och ketchup från snabbmatsrestauranger.

Däremot gillar jag gratistipsen även om jag själv aldrig kommer använda hälften av dom. Bättre då med nästa veckas sparare, Petra, min favoritbloggare inom kategorin gratis. Hennes tips är bäst och ger mest. Sakerna på bilden har jag fått genom gratistips. Toppen med prover, rabatter och gratissaker. Önskar att jag hade mer utrymme för att ha alla gratisvaror på – för det nämns inte i programmet – att man måste ha plats för alla de där toalettrullarna eller vad man nu sparar in hundralappar på att köpa i storpack.

Jag skäms inte för att jag älskar gratissaker och roffar åt mig när det erbjuds, det är inte lätt att vara arbetslös. Dock förstår jag inte vad de som har bra lön gör med sina pengar om de sparar så mycket, tyckte mig inte se några lyxföremål i deras hem alls… Hoppas de tar upp sånt i ett senare program.

Du kanske även gillar