Dom som har möjlighet att glida ner i en skön pool eller någon form av vattenpöl kan skatta sig lyckliga. Själv undviker jag att bada i pooler så gott det går för att slippa få UVI igen. Fast idag hade jag gärna gjort ett undantag för oj vad varmt och jävligt det var!

Trots värmen så gav jag mig ut och cyklade ner på stan. Tänkte kolla in Kappahl då det från torsdag till fredag är halva reapriset för medlemmar. Jag fick faktiskt med mig en hel del fina saker efter någon timme då jag provade kläder, gick runt och tittade samt bestämde mig för att bland annat köpa en bikini!

Nu ser jag för jävlig ut i bikini tack vare min sladdriga mage – som ni vet så händer det ibland när man varit överviktig och går ner hastigt i vikt att huden inte hänger med – det gjorde inte huden på min mage så jag är både randig av bristningar och har en massa lös hud. Plus finnar! Har otur med huden helt enkelt. Men jag låter inte det förstöra för mig, det går alltid att operera och fixa och dona med när jag når min målvikt. Kanske kan minska på mina skavanker en aning med att fylla ut med muskler också.

Men tills dess tänker jag använda min bikini när jag solar och drar runt på Fyrishov relaxen. Känns lite mer bekvämt än att gå naken som jag gör annars 😛 Jag är verkligen inte pryd av mig.

Allt som allt kostade min lilla shoppingtur 400 kr och då fick jag med mig en klänning, bikiniöverdel och underdel, två tröjor och en skjorta. Plus en klänning från Lindex som jag råkade få med också 😛

Hann även med att handla lite till middagen och hämta ett paket. Plus köpa med varsin frapino från Espresso House till mig och älsklingen. Behövdes verkligen i värmen.

Du kanske även gillar