Gårdagen var hektisk trots att jag tog det lugnt. Bestämde mig för att cykla ut till det nyöppnade ICA MAXI Gnista som ligger en bra bit bort, förbi IKEA i Boländerna och sedan österut.

Det tog ett tag att hitta dit men nu vet jag vägen. Lithells bjöd på korv vid utgången och jag fick en kopp kaffe inne. Skönt då det blåste iskallt ute och mina fötter var stelfrusna då jag valt helt fel skor för dagen.

Det fanns en hel del bra erbjudanden, köpte ett par kalsonger till älsklingen, lite bröd, juice och toalettpapper. Var sugen på att köpa 1,5 kg färsk lax då priset var överkomligt men har ingenstans att förvara så mycket lax och hos oss är det bara jag som älskar lax…

Köpte ett par rejäla strumpor att ha på mig på vägen hem, var så kallt om fötterna på vägen hit att jag inte ville riskera att utsätta dom för ytterligare lidande.

Trots att det var fullproppat så kom jag ut rätt fort då jag valde att självscanna. Var lätt att fixa och skönt att man kan ångra sig redan innan kassan och plocka bort saker då man kan se summan hela vägen. Så efter tre timmar kom jag äntligen hem, slängde ihop lite tacos och kollade på The Platoon med älsklingen (han tycker att den ska ha en 9:a i betyg men av mig får den bara en 7:a enligt imdb’s betygsystem. Överskattad, men bra film.)

Nu ska jag bege mig till tandregleringen och få min tandställning påklistrad! Yay!

Du kanske även gillar