lover

Jag älskar verkligen internet, möjligheten att ta sig runt hela världen bara genom sin dator är fantastisk, men det är inte därför jag älskar det så. Som ni kanske redan vet så träffades jag och min älskling via nätet. Jag hade mest på skoj lagt upp en profil på en datingsite och raggade mest vänner att spela Diablo III med då jag höll på mycket med det just då. Fick många skamliga förslag och brev från trevliga killar, men inget som var särskilt lockande då de flesta var mer intresserade av hur jag såg ut än hur jag var som person.

Sen fick jag kontakt med min älskling. Han hade frågat en vän om just Diablo III, som han ännu inte spelat själv, och vi började snacka tack vare det han visste om spelet. Som tur var så hade vi mer gemensamt än just det spelet (som var lite falsk marknadsföring från hans sida) och vi mailade med varandra och det tog ett tag innan vi träffades då jag aldrig varit till Uppsala på egen hand tidigare.

För mig så är det aldrig riktigt “kärlek vid första ögonkastet” utan snarare vid första andetaget – jag visste att jag tyckte om honom så fort jag fått nosa på honom ett tag – jag vet att jag är lite udda. Min älskling har någon form av feromoner som jag dras till och jag hoppas att ingen annan kan känna hur gott han doftar för då får man gå över min döda kropp för att komma nära! Morr! Jag älskar honom över allt annat och det trodde jag aldrig om mig själv då jag varit väldigt känslokall när jag var yngre och brydde mig inte om andra. Med älsklingen så är det som om min egoism liksom smälter bort och han kommer först (har mina ego-stunder också, men det är alltmer sällan.) Så man kan bli en bättre människa genom att vara med den man älskar :addict: .

Därför hoppas jag att alla åtminstone försöker sig på att dejta via nätet någon gång, det är mindre läskigt än man kan tro och har man tur så faller man pladask för någon när man minst anar det. Det finns dock massor av olika dejtingsajter och vissa är väldigt specifika, det finns för mulliga, förmögna, äldre och mycket mer. Man väljer det som passar en själv bäst.

Har ni träffat någon på nätet?

Du kanske även gillar