140817-06

I torsdags så var jag på IKEA Barkarby och lanseringen av den nya IKEA-katalogen.

Det var inte riktigt en lika sömnframkallande tillställning som förra årets lansering, men vem hade kommit på att de inte skulle ha stolar framför scenen? Det var många stackars äldre människor som såg ut att behöva sätta sig ner. Och förstås så var folk tvungna att ta med sina småbarn in på eventet precis som förra året.

Jag vet att det heter IKEA Family, men kan man inte hålla eventen småbarnsfria åtminstone?! Det skreks och störde nästan hela tiden. Hur är föräldrarna funtade som släpar med sina stackars barn på tråkiga tillställningar för sin egen skull. Barnen vill ju uppenbarligen inte vara med. Gör något som dom tycker är kul istället för att förstöra för oss andra. Minst lika egoistiskt att ta med sina barn på sådana här event, som att en person utan barn vill kunna gå på ett event utan barnskrik.

Nu var det som sagt inte så roligt även utan allt oljud, men man fick pina sig igenom det hela för att få gå därifrån med en katalog, en kortlek och en rabattkupong på 300 kronor som gällde på sovrums- och badrumssortimentet. Jag köpte, som ni såg i tidigare inlägg, en sängkappa för min kupong så det var värt att komma ändå.

Hoppas att de har stolar på nästa event och att småbarnsföräldrar som vill delta, lämnar sin sötnos hemma med en barnvakt istället, för både barnets och oss andras skull. Vad har hänt med barnvakterna förresten? Är de utdöda?

140817-07

Så här tycker jag att Walle ska inreda sitt sovrum, men han är helt hopplös på att köpa möbler! Försökte få honom att köpa en matta, en bokhylla och ett nattduksbord men nejdå, trots att han behöver det så köpte han nästan ingenting. Jag skulle gärna ha tre hyllor sådär över sängen med några av mina böcker, min PS VITA och något fint.

Du kanske även gillar