141009-24-nivea-soft

Nu är jag för trött för att skriva egentligen, men måste ju hålla folk uppdaterade med vad som händer här hemma.

Det började bra med tandställningen, men nu är det ett helvete! Har tydligen två hål i vardera visdomstand på höger sida så nu måste jag kanske dra ut en av dom minst. Tänderna värker och jag kan inte tugga utan att uppleva en hemskt obehaglig smärta. Mat fastnar hela tiden i rälsen och jag borstar och borstar… Som tur är kan man muntra upp mig med lite shopping.

Jag var med morsan och handlade lite smått på Stinsen innan jag åkte till Uppsala igen, ska fota sakerna imorgon men det blev bara lite smått från Hemtex och lite från Apoteket plus soppor från City Gross då det är det enda jag kan äta. Köpte mjukt bröd också vilket går bra att äta men det är jobbigt. Åt en god tomatsoppa till middag medan älsklingen fick pepparbiff med pommes chateau och bearnaise. Var riktigt sugen på köttet men kan ju inte äta det så…

Ska smörja in mig med lite Nivea soft och sova nu så att jag kommer upp och kan städa imorgon. Behöver rensa i röran igen helt klart. Det är bra att ha något att göra så att man slipper tänka på att munnen är full av ståltråd. Natti!

Du kanske även gillar