141225-11

Jag älskar verkligen julklappar och kommer alltid att vara som ett barn på julafton, så inget snack om att sluta ge mig julklappar! Som vanligt så slog jag in saker jag köpt till mig sjäv innan jul för att det skulle bli ännu fler klappar under granen. Jag vet, jag är galen…

Det som jag köpt åt mig själv är Ultimate Songbird Edition, Murdered: Soul Suspect, Pokémon Alpha Sapphire, Axelda fårtofflorna, Nagellack från China Glaze, Parfym från Replay, Klocka och bärbar laddare från Ur&Penn.

141225-17

141225-14

141225-13

Av älsklingen fick jag inte bara en egen Sony Playstation 4 utan även Theathrythm, Final Fantasy: Curtain Call, Collector’s Edition som jag letat länge efter! Han ger så fina julklappar min man <3

141225-12

Av föräldrarna och min brorsa fick jag pengar, biobiljetter, en kalender för 2015, blink-tabletter, en BaByliss Curler, högtalaren jag skrev om förut, ett kit från L’Oreal, Eye Candy-palett, Vinborttagningsmedel, En ansiktsrengöringsborste, och min ögonsten; en Michael Kors-väska!

141225-15

Av svärföräldrarna, närmare bestämt älsklingens pappa så fick jag en ståtlig samlarfigur i porslin (som jag är livrädd för att ha sönder så den får flytta hem till Sollentuna), av älsklingens mamma fick jag det här underbara bokstödet i form av en glasögonprydd katt. Älskar den! Små pajformer – här ska bakas! Och en liten bok om choklad av Joanne Harris samt en trisslott.

141225-16

Bortskämd? Minst sagt!

Men jag betalade för mycket själv också, brukar spara saker jag köper från november och framåt och slår in dom. Roligare att vänta på att få använda sakerna än att bara handla och få direkt. Nu blir det till att spara och betala räkningar. Det blir inte mycket till mellandagsrea för oss precis, vi är inte gjorda av pengar! Alla julklappspengar går till att betala för julens lyx tyvärr, men det var det värt! God Jul!

Har ni också fotat era julklappar? Skriv en kommentar och länka så att jag får se! 😀

Du kanske även gillar