Blev provsminkad med mineralfoundation från Cailyn och sminkösen använde den rosa borsten – som är supermjuk och helt underbar! – så var tvungen att investera i båda två. Plus den sköna fuktighetskrämen från Evolve.

Nagelprodukterna från Zoya delade jag på med morsan, hon behövde hälften och jag den andra. Älskar verkligen Zoya-lacken och ihop med Bas- och Topplack samt snabbtorkaren så sitter lacket mycket längre än vanligt.


Morsan är helt galen i Babor, eller hon var det tills de slutade tillverka hennes favoritserie och bytte ut den mot en sämre variant – så vi kollade runt länge i deras trevliga monter. Det jag fastnade för direkt var deras vibrerande rengöringsborste. Den kändes verkligen fantastiskt mot huden och nu när jag testat den så kan jag bara rekommendera den. Ett skönt sätt att rengöra huden lite extra – speciellt bra för den känsliga huden runt ögon och mun.


Och sist men inte minst – eller de är ju minst egentligen – så köpte jag två nageldekorationspennor från iZ i Calgels monter. Är riktigt kul att rita på naglarna och snyggt blir det även utan talang för det 😛 Skaffade även två färger till andra dagen så nu har jag svart, vit, mörkt rosa och guld.

Du kanske även gillar