140211-01
Det är snart dags för våren att göra sitt intåg – om vi har tur och slipper vinter ända in i april som tidigare år – och det bästa med våren är garanterat alla nyheter i butikerna! Bokreor och nya skor och väskor.

Jag har en hel del fina skor nu men jag saknar ett par söta pumps i min collection. Då jag inte kan ha skor som inte sitter fast på fötterna med spännen eller snören så måste jag kolla efter specifika modeller. Tänk er skateboard vs snowboard. Jag ramlar alltid av om brädan inte är fastspänd vid fötterna. Allt tack vare mina fötters storlek 40,5 som även gör att sulor eller såna där inlägg vid hälen inte fungerar på klackskor.

Sen kan man aldrig ha för många stövlar! Jag är tokig i stövlar och även om jag nu bara har mina Hunter gummistövlar så kikar jag gärna på flera :p

Väskorna hos Deichmann är mina budgetfavoriter. Har en fin dödskalleväska som jag älskar men tyvärr har den börjat gå sönder efter flitig användning från min sida.

De här väskorna är minst lika fina och den översta av dom skulle jag gärna ha på armen när jag är ute på stan. Behöver ha mycket plats för alla mina prylar hehe

Du kanske även gillar