141225-09

Julafton var verkligen supermysig. Fick fira den med min nya lilla familj bestående av älsklingen, hans mamma och pappa. Jag försov mig rätt rejält innan de kom dock. Vaknade klockan två när det var bestämt att de skulle komma efter halv tre. Panik! Fick slänga mig ur sängen, sätta ägg och potatis på spisen, in med frestelsen i ugnen och hoppa in i duschen. Det gick fort som attan och jag fick nästan allt klart utom mig själv innan de kom. Fick kleta på lite smink medan jag stekte köttbullarna men som tur är hade jag dukat klart allt kvällen innan. Vikt söta granar av gröna servetter och satt ihop ett pepparkakshus.

141225-10

Jag skaffade samma typ av högtalare som den som min brorsa fick i julklapp – fast i vitt då jag tror att den kommer att passa in bättre i badrummet då – älskar att ha musik på när jag duschar haha Perfekt att streama julmusik via iPhonen från Spotify vid matbordet också.

141225-08

Klassiska ägghalvor.

141225-07

Gjorde lite Rocky Road också som jag inte kan äta, men det blev fint med vit choklad och ljus choklad ihop med färgglada marshmallows .

Du kanske även gillar