140817-27

140817-28
Igår blev det en hel del gjort kan jag lova. Bland annat så hämtade jag ut cykeln på Cykel- Viktor, den fungerar igen! Handbroms, växlar och fotstöd är som de ska och en ny större cykelkorg som inte är helt deformerad sitter på plats. Nu väntar jag bara på att min ordinarie cykel ska bli klar hos reparatören. Skönt at reservcykeln fungerar ändå 🙂

Sen spelade jag och Walle minigolf på Studenternas. Denna gång spelade vi på de lite galnare banorna med elefanter, rouletthjul och vattengravar. Dock så har banorna förfallig genom åren och de underhålls inte alls tillräckligt bra, så jag skickade ett litet mail till ansvarige:

Hej, jag spelar varje år på banorna vid studenternas, men på senare år så har banorna blivit märkbart försämrade. Framförallt den västra banan är under all kritik och det är riktig falsk marknadsföring att ni har bilder på banorna på hemsidan som inte alls stämmer med verkligheten. Ingen Uppsala Domkyrka eller Uppsala slott på banorna. Vad har hänt med fontänen? Basketkorgen är usel och vissa banor saknar någon som helst form av “dekoration” – en ensam blomkruka räknas inte även om någon verkar ha trott det.

När ska ni rusta upp denna fina bana? Och de andra kanske behöver någon uppfräschning också. Det går att fixa med billiga medel som färg och trä – finns säkert någon skola eller liknande som kan gå ihop och göra ett slott eller kyrka i slöjden. Varför är det ingen som tar någon initiativ till detta? Så trist att se banorna förfalla när man kan ha så roligt. Sen borde gummit på vissa klubbor att bytas ut också.

Och byt ut bilderna på hemsidan, för det är bara uselt att göra reklam med bilder från 2008, det är 6 år sedan! Herregud, uppdatera någon gång. Det är gratis.

Med vänlig hälsning
Lotta

Haha, jag älskar att skriva klagobrev. Sådana mottages gärna här med om ni har något att klaga på, finns det något att förbättra så gör jag gärna det, men svårt att fixa något jag själv har en aning om är dåligt 😛

Du kanske även gillar