140203-06
Kunde inte låta bli att skaffa pandan från Lagerhaus. Så otroligt söt :love:

Fy fan vad dåligt jag mår idag. Somnade med migrän trots att jag tog både en alvedon och en migränspruta och vaknade nu på morgonen med samma jäkla huvudvärk. Har fått i mig frukosten och två glas vatten så en till spruta och en tupplur borde ställa om mig till rätt frekvens. Har planerat att gå till gymmet idag och blir det inte så, så kommer jag gå runt och vara sur på mig själv hela dagen vilket inte känns acceptabelt.

Har gått ner mer i vikt förresten, en stadig nedgång hittills utan extra motion, bara mindre mat. Nu ligger jag på 103 kg, alltså bara 3 kg kvar till tvåsiffrigt igen. Toppen 😛 Sen är den bara 25 kg kvar till slutmålet. Klarar det garanterat innan jag fyller 30 om jag fixar ett gymkort snart eller vad tror ni?

Har kollat på SATS där jag ska provträna och de har så att man kan träna på två gym på samma kort och för ett inte så dyrare pris. Kan ju vara bra om jag vill träna både i Sollentuna och i Uppsala. Men att betala 7000 kronor för ett år känns… Ja, sanslöst dyrt! Vad betalar man för egentligen? Att man slipper träna med fattiglappar och arbetslösa? Jisses vad sjukt.

Nej nu blir det sängen för min del och om jag orkar även att titta på senaste avsnittet av Walking Dead. Hörde att några figurer från serietidningen ska vara med i avsnittet. Abraham det svinet 🙂

Du kanske även gillar