image

Trots att det inte blev någon Fun on Tuesdays denna tisdagen, mest på grund av hur tågen går, så har jag gjort en del de senaste veckorna iaf. Fast på tal om tågen. Att de inte kan fixa de här problemen fortare är helt otroligt, man ska ju vara förberedd på såna här situationer. Men vi vet ju hur bra de hanterar snön på vintern… Löjligt att de då ska ha mera pengar för sämre service och tillgänglighet.

När de bytte zonsystem i UL så konverterades mina biljetter fel i Resroboten. Jag fick fel zoner och nu är biljetterna helt värdelösa. Har mailat, skrivit på facebook och verkligen försökt få kontakt och svar på mina frågor om detta men de svarar inte ens. Så jag rekommenderar INTE appen, som nu är dyrare att använda än SMS-biljetter, och tycker istället att man ska köpa via sms eller planka så bäst det går. För jag tycker att man ska betala vad det är värt att få resa och just nu är det inte värt en krona!

Från vänster till höger, uppifrån och ner:

#1 Via SEQR så blev det en gratis Sprite, livade upp den lite med lime och hallon för att få till en trevlig drink-känsla.

#2 Emilia, Jag och hennes mamma i mitten peppade inför Vår Ruset.

#3 Av den duktiga Jurgita, en före detta inneboende hos min brorsa Tommy, så fick han den här fina tårtan i födelsedagspresent.

#4 Morsans mini-äppleträd blommar vackert på tomten i Sollentuna.

#5 Depend Gellack med det glittriga nagellacket jag fick i en Glossybox för ett tag sedan. Har kommit på att det är lättare att skala av lacket om man först målar på genomskinligt baslack innan man applicerar gellacket. Tyvärr blev det lite för enkelt och jag pillade bort det fina lacket mest på skoj (har svårt att hålla mig från att pilla på såna saker.) 😛

#6 Åt min favorit, en Pasta Alfredo med sotad lax på O’Learys när jag varit i stan på IDUNstudien.

#7 På H&M hade de ett event för en ny kollektion och de bjöd på dricka, chokladbollar, och snacks. Passade på att köpa nya shorts, en tröja och ett par skor när det var 20% på allt.

#8 Så skönt att lata sig ibland. Jag är lite för rastlös för att göra det en längre tid dock.

#9 Var på en bokpresentation som var ytters tråkig på Akademibokhandeln. Föredrog deras barnboksfrukostar, då fick man en bok med sig hem och det var inget sömnpiller att lyssna på. De skulle serverat kaffe istället för vin.

Du kanske även gillar