Gårdagen blev en trevlig tillställning även om det bara blev jag, Staffan och Adde. Jag fixade i ordning lite i köket och när jag hade lite tid över så gjorde jag en egen liten nyårsmeny som jag skrev ut.

Staffan hade valt varmrätten som blev nachos med köttfärs och en blandning av smälta ostar. Jag gjorde goda laxsnittar och skagensnittar som fick bli förrätt i brist på annat. Och till dessert så fick det bli en enkel kladdkaka med chokladglasyr och tillbehör.

Det blev mycket snack, mat. musik och alkohol. Vid tolvslaget skålades det och vi kollade på alla fyrverkerier från fönstret.

Nyårsmeny 2013

Rosa välkomstdrink
med smak av apelsin & smultron

Förrätt
Lax- och skagensnittar

Varmrätt
Nachotallrik
Serveras med salsa, gräddfil och guacamole

Dessert
Mustig kladdkaka
Serveras med vaniljglass, vispad grädde och blåbär

Drycker

André Clouet Grande Réserve
Frankrike, Champagne, Pinot noir – Torrt, mycket friskt, utvecklat, smakrikt vin
med inslag av rostat bröd, choklad, vinteräpplen och grapefrukt. 

Du kanske även gillar