Bortsett från en cykeltur till Willys där jag handlade på tok för dyr mat (oxfilé!) så har jag spenderat midsommarafton inomhus.

Jag tycker det är jättekul att baka och laga mat men oj vad trött jag blir av det. Stod i köket från 16.00 till 20.00 och det blev både förrätt, varmrätt och dessert. Bilder på allt det goda kommer jag att lägga upp i nästa inlägg. Nu sitter älsklingen med Sakis och försöker få Mario Kart 8 att fungera online, men med vår Telia-skräp-router så verkar inget fungera. Alternativet är att skaffa en ny router och ringa upp Telia och be dom att brygga den.

Själv sitter jag mest och vilar nu då jag som sagt är helt slutkörd. Boken jag läser just nu lockar men även de nya spelen jag skaffade med min “återbäring”. Köpte  New Super Mario Bros. 2 till Staffan i present för att muntra upp honom lite, får se om det fungerar när han väl sätter sig och spelar det, för just nu har han fullt upp med annat.

Child of Light ser så otroligt snyggt ut! Jag skulle vilja ha en ram till den fina A2-postern man fick i deluxe edition. A2 är väl ca 42 x 59,4 cm så får se om jag hittar en fin ram i den storleken. Eller lite större så kan man ha en fin vit eller svart passepartout runt omkring. Nyckelringen var bra gullig också, fast att kalla det där häftet för artbook tycker jag var lite väl löjligt.

CoLDeluxe

Du kanske även gillar