Jag skäms inte alls för att jag har mina barnsligare stunder. Just nu har jag fått ett sånt enormt sug efter att bygga med Lego!

Framförallt det lite mer avancerade Star Wars-legot som ni ser på bilden och som ser riktigt kul ut! Jag älskar filmerna så varför inte?

Nu kostar Lego lite väl mycket så jag hoppas att det kommer något erbjudande så att jag kan köpa det lite billigare i framtiden. Synd att man inte kan hyra Lego, så att man får bygga ihop något fint och sedan lämna tillbaka det 🙂

Jag hade massor med Lego ihop med min lillebror när jag var liten och det ligger nog kvar på vinden, men jag byggde aldrig något eget utan älskade att följa ritningarna exakt! Är väl av samma anledning jag älskar att bygga IKEA-möbler kan jag tro. Det är som i matte, det finns en lösning och målet är att sätta ihop allt så att det passar in.

Om man vill bygga så kan man alltid köpa det i present till en yngre släkting och “låna” det när de har tröttnat på det. Man får bara hoppas att alla bitarna är kvar i kartongen…

Hoppas att de kommer att ha mycket kul Lego när webbshoppen öppnar på Leksaker.se. Då kan jag tänka mig att köpa lite 😉

Sponsrat inlägg.

Du kanske även gillar