image
Den här veckan har jag varit på språng och hunnit med en hel del.
 
I början av veckan så blev det lite geocaching ute i det vackra vädret. Samt lite Roamler-uppdrag som jag tjänade några kronor på. Det var sista gången på UMiA-kursen också och sen jag har varit på IKEA – där Walle satt och åt köttbullar och blåbärspaj medan jag tog en gratis kaffe – under min 5:2 fasta-dag. Lätt att fasta under några timmar och sen bara äta 500 kcal.

Finns så mycket snyggt på IKEA och jag vill verkligen måla om både i Sollentuna och hos Staffan!

Besökte även den mysiga lilla butiken The English Shop i Uppsala och köpte lite godis till påsk/min födelsedag. Det fanns mina favoriter, ägg med mjölkmoussefyllning, bubbelchoklad och jag köpte frysta scones att testa. Åk dit och kolla om ni har vägarna förbi 😉

 Cyklade och åt på Max och testad deras “nya” kaffe, som var helt värdelöst. Blaskig latte är det värsta jag vet. Fy fan. Inget mer kaffe på Max, men deras nya strips är goda 🙂 Fick dom gratis med Max-appen.

Igår tvättade vi, det blev hela tre fulla maskiner med kläder och sängkläder. Var seg och trött men Staffan hjälpte mig så det blev lättare.

Slutligen så åt vi middag på American Take Away, goda panpizzor med cheesy crust. Nom nom att dela på.

Idag så städade jag hela lägenheten. Dammade, dammsög och svabbade golven. Cyklade och pantade flaskor, köpte sallad till vår middag ikväll och plockade ut en gratis förpackning te på Coop. Åkte förbi Pressbyrån och hämtade ut en gratis glass när det nu erbjöds i deras app. Sparar den i frysen till helgen 🙂 Var verkligen svettig efter allt arbete så jag duschade och fixade till mig innan Staffans vän Adde kom över.

Nu blir det snart middag och tills dess kommer jag spela nåt lättsamt. Är seg på grund av fastan och behöver vila upp mig. Imorgon ska jag fira med Walle, på tisdag med familjen och på onsdag (då jag fyller år) ska jag fira med min älskling <3

Du kanske även gillar