image
Jag är så fruktansvärt trött! Det känns inte som om jag gjort ett dugg idag, men ändå är jag helt slut och veckan har knappt börjat!

Cyklade ner till stan med min one and only, som skulle lämna in några papper till myndigheterna, sen åt vi lunch på stan. Det blev något så exotiskt som hamburgare, det ni! Sen var vi en sväng till Akademibokhandeln där han köpte en pärm att ha sina viktiga papper i.

Fick sen ett mess om att två böcker jag reserverat fanns att hämta på The English Bookshop så vi åkte dit och jag drog även med mig ett gäng böcker från rea-bordet. 4 för 100 är billigt! Det blev ett par uppföljare dock så måste läsa de första innan jag tar mig an dessa. Älskar böcker!

När vi skulle trampa hemåt så fick jag en form av flashback till tidigare på dagen då jag höll på att lägga ner min kamera i handväskan – ville ta lite bloggbilder på stan – och det var verkligen starka minnesbilder. Så jag rotade runt i väskan och fick direkt ångest när kameran inte var där. Hade jag glömt den på stan? Någon som snott den? Panik!! Mådde uselt på cykelturen hemåt som bestod mestadels av branta backar. Som tur är så låg kameran och väntade på mig hemma, vet inte vad jag tänkte på när jag skulle lägga ner den i väskan, men jag hade tydligen glömt den hemma istället.

Resten av dagen så monterade vi bokhyllor och jag fyllde två av dom med filmer. Dessvärre kom jag på att jag glömt köpa extra hyllplan till dom så allt fick inte plats. Typiskt. Ska fota hela lägenheten sen när allt är färdigt. Eller så gör jag en video, har kollat på en massa klipp om hur man redigerar en youtubevideo på bästa sätt (de flesta säger att man ska ha en Mac, men jag är 100% PC!) Vore väl kul att höra och se mig göra bort sig in person… Eller hur?! 😉

Imorgon så ska jag iväg på ett hemligt möte, och på onsdag är det tandregleringen igen. Är något frukostevent på Lindex i veckan, medlemsdagar på The Body Shop och ett Loppi event i helgen plus Peppcon i Uppsala och Coop Forum Häggvik har ett stort helgevent med en massa skoj som jag ska vara med på. Så jag har fullt upp hela veckan! När ska man hinna ha tråkigt! Behöver ha tid till att tvätta och städa hemma också ju (seriöst! Älskar att göra såna tråksysslor!)

Natti!

Du kanske även gillar