151031-03

Om ni följer mig på Instagram så har ni säkert redan sett en bild på mitt smått moddade nattduksbord. Tror att det var det jag köpte det för på IKEA, men jag rullade in det i badrummet och använder det numera som avlastningsbord för ljus, hudvårdsprodukter handdukar med mera. Har även ställt dit en blomma och funderar på att skaffa fler växter att hänga in från krokar i taket som redan finns uppsatta. ? Det är så mysigt med växter i badrummet, men jag vet inte om jag bör satsa på riktiga eller plast. Det är så hemskt med insekter och dom älskar ju jord och växter… Sen är plastväxter så dyra! Får se hur det blir, men det vore fint med fler ljuskällor i badrummet. Just nu har vi bara den superstarka badrumslampan ovanför badrumsskåpet och den lyser nästan starkare än solen! Nu överdriver jag givetvis, men den är hemsk! Ingen mysbelysning precis. ☀️

Gillar verkligen badrummet fast jag hellre hade sett grått kakel på golv och vägg. Kanske kan ta och klistra på lite dekorationsplast på väggplattorna… Vet inte hur bra det håller i duschen dock. ?

Den här söndagen så blir det gym som vanligt, även fast min träningsapp inte fungerar just nu. Sen ska jag skicka in skoluppgifterna jag jobbat på och efter det tänker jag ta och spela något skräckspel.?

Du kanske även gillar