150902-01

När det var medlemsdagar på The Body Shop den 26-28 Augusti så var jag tvungen att gå dit och utnyttja mina medlemsrabatter och checkar som jag fått tidigare – nu visade det sig att jag inte betalt medlemsavgiften så det blev plus minus noll på just det, men när jag fyller år i april får jag tillbaka den summan så det känns inte som någon förlust precis.

Det jag köpte var först och främst en produkt från deras nya SPA-serie, Egyptian Milk & Honey Bath som är ett mjölk- & honungspulver som man har i badet. Man får med en liten skopa också så att man lätt kan hälla i en lagom mängd (5 skopor/bad) av det väldoftande pulvret under rinnande vatten så att det löses upp ordentligt. Det ska vara mjukgörande för huden, fuktighetsbevarande & avkopplande. Allt jag behöver det vill säga 🙂

Sen hade min Wonderblur tagit slut och den hjälper verkligen när man har ojämn hud. Det är ett lätt serum som ger intryck av slätare yta och minskar intrycket av fina linjer och porer. Den innehåller plantstamceller från edelweiss som gör att huden skyddas långsiktigt samtidigt som den får en fräsch lyster, oavsett vilken hy du har. Den är även fuktighetsbevarande i 12 timmar.

Det blev en Matte Kajal också. Ville ha en bra vit kajal för att öppna upp ögonen något då de annars ser så små ut (nackdelen med att vara för rund i ansiktet.) Den här är riktigt bra och mjuk vilket är skönt, men nackdelen är att den inte går att vässa – så när den är slut så är den slut. Bara spetsig i början, men eftersom jag bara kommer att använda den på vattenlinjen så spelar det mindre roll.

Eftersom det var medlemsdagar så fick jag en gåva på köpet. Jag valde Honey & Oat 3 In 1 Scrub Mask, som är en tre i en ansiktsmask som rengör, polerar och återfuktar normal till torr hy. Den är exakt som overnight oats (eller davosgröt som det kallas på svenska) i konsistens och lukt.

Fick även ett prov på Oils of Life Intensely Revitalising Facial Oil (7 ml), som innehåller en naturlig fröolja som friskar upp huden, vårdar och mjukgör, tar fram lystern och dämpar hudens tecken på åldrande. Riktigt skön olja kan jag lova.

Köpte även en liten present till min älskling för att underlätta något när jag är för trött för att ta i vid ryggmassage, en All over body-massager, en lättanvänd accessoar som ger skön massage för hela kroppen och hjälper till att tackla spänningar och trötta muskler, går bra att använda med eller utan massageolja.

Vad brukar ni köpa för något hos The Body Shop? Har ni någon favoritprodukt?

Du kanske även gillar