150924-01-hemtex-lakan

Fy fasen vad dåligt jag mår. Både igår och idag så har jag haft migrän och även fast värken försvinner när jag tar en Zomig nasal så känner jag mig yr och allmänt sjuk i hela kroppen ändå.

Känns som om allt sker på samma gång just nu och jag bryter givetvis ihop under all press med skola, träning, planer, vänner. Allting gör mig så himla trött och ledsen. Det konstiga är att jag inte känner mig deprimerad (vet hur det känns kan jag lova) utan jag känner mig bara sönderstressad och helt slut i kroppen. Min stackars älskling får dra det tunga lasset, då han är den enda jag anförtror mig åt på riktigt. Han försöker ge mig tips och råd fast jag inte är mottaglig för det just nu. Hoppas allt ordnar sig snart så att jag orkar stötta honom tillbaka också.

En kul sak är att jag har vunnit biljetter till Alcazar på Hamburgerbörs nu i höst, tack vare mitt inlägg om Loppi-eventet. Jag blev superglad, men har lite svårt att förmedla min glädje just nu som jag mår. Ska bara ta det lugnt idag och hålla mig till mitt kostschema. Det verkar ge resultat på vågen ändå, men jag vill ju bara minska i cm runt magen framförallt (och bli av med dubbelhakan), allt annat är bonus.

Kanske tar och lägger upp lite tidsinställda inlägg senare idag så att bloggen får sitt eget liv medan jag fokuserar på att lappa ihop min vardag.

Du kanske även gillar