150913-08

Lugna ner sig med en kopp koffein? Javisst!

Börjar dagen med en kopp Nespresso lungo med mjölk och tittar ut genom fönstret för att se hur vädret kan tänkas vara. Det är förstås grått, blåsigt och regnar så det blir till att sitta inne och försöka plugga istället för att ta mig ut. Får gå på en promenad lite senare istället.

Suget efter att få lägga sig på sängen och slå på mitt Playstation 4 är enormt, men jag måste verkligen få klart breven till lärarna idag och även skriva klart den första inlämningsuppgiften om internets historia. Det är så lätt när man väl sätter sig ner och skriver, men innan dess känns det förstås kämpigt. Det är därför inte alla klarar av att studera på distans, men jag fixar det – även om det ofta blir att jag sitter och gör alla uppgifter en timme innan de ska vara inlämnade 🙂

Har även ett annat uppdrag idag, som jag gett mig själv, och det är att besöka både mina favoritbloggar och nya bloggar och kommentera! Jag är usel på att göra just det och då är det klart att ingen skriver något här på min blogg heller. Lite marknadsföring kan vi kalla det, så kanske det blir lite roligare att skriva i framtiden.

Jag vet att jag är seg på att lägga upp bilder, men det blir ju så många! Måste gå igenom alla och ändra storleken på varenda en innan de kan läggas upp på sidan. Det tar tid… Har så många bollar i luften nu att mitt liv har blivit ett heltidsjobb i sig. Men det är som tur är roligt!

Du kanske även gillar