image

Som den zombie-älskande fangirl jag är så var jag givetvis tvungen att kolla på denna The Walking Dead-spinoff. Jag maraton-kollade på alla sex avsnitten under en kväll.

Nu kan jag inte säga att jag tyckte att det var en fantastisk serie, för den var stundtals väldigt seg. Den började bra, men mot slutet stagnerade handlingen något innan den satte fart igen i sista avsnittet. Jag ogillar skarpt när det blir så i serier, när man sitter och suckar och undrar när det ska hända något, vad som helst, bara det inte är en massa kallprat mellan karaktärerna som inte leder någon vart.

Det finns förstås samma problem i huvudserien också, där de ibland bara står rätt upp och ner och visar hela sitt känsloregister eller att de är emotionellt avtrubbade. Vissa karaktärer hoppas man ska bli uppätna bara så att man slipper lyssna på deras gnäll. I Fear the Walking Dead så kretsar det till en början mycket kring sonens drogproblem, men även kring hur naiva människorna var i början när folk började bli sjuka och dog. Det är en intressant serie, men jag vet inte vart de vill komma med den, förr eller senare så blir det ju Walking Dead av det hela ändå…

Du kanske även gillar