150715-09

Ingenting har jag fått gjort idag annat än att ta hand tvätten, som denna gången var 3 maskiner fulla med kläder och handdukar. Från 14:00 till 17:30 tvättade jag, sprang upp och ner de sju våningarna i huset (yeah right! Tog hissen såklart!) och till slut var allt rent och torrt. Bortsett från två kuddfodral till våra specialkuddar med memory foam som inte fick torktumlas utan nu hänger på tork i badrummet.

Jag vill läsa! Spela spel! Bara mysa ner mig i sängen nu, men det känns inte som att jag har fått tillräckligt gjort idag. Städade upp i älsklingens kontor medan han var iväg på stan – kan inte att städa när det är folk hemma – de lägger sig alltid i när jag flyttar runt på deras saker och sånt är ju irriterande! Att de lägger sig i alltså 😉

Försökte komma på någon nyttig middag idag, men det blir en hemlagad burgare. Får göra den nyttig på något vis. Äter inget till så det är kanske inte så farligt ändå. Följer mina kostråd bra och fick i mig ett par väldigt nyttiga havreplättar gjorda av enbart ett ägg, vaniljkvarg, havregryn och en mycket liten banan. Bara att mosa ihop och steka, slänga på lite bär och en klick kvarg så har man en nyttig lunch. Drar på massa sallad på burgare så blir det nog bra.

Du kanske även gillar