150909-03

Då jag ville testa på nya sorters kaffe till min Nespresso-maskin så blev det inga originalkapslar denna gång utan en massa Nespresso-kompatibla sådana från Kaffekapslen istället. Jag har handlat där flera gånger och de har alltid bra erbjudanden. Tror att jag har köpt alla mina kapsel-hållare därifrån faktiskt, till tassimo, dolce gusto och nu nespresso.

Det blev även några testflaskor med Monin för att göra olika kaffedrinkar (alkoholfria!) och EN KitKat jordnöt. Jag hade beställt två, men fick bara en i min låda  :no:  Allt annat var med tack och lov. Det blev även en Lungo-mix på 30 st kapslar så att jag får testa lite fler sorter. Har ingen favorit än, men jag tycker om starka smaker då de är mycket godare ihop med kall mjölk.

150909-02

Lite besviken blir jag dock över att det saknades en produkt i paketet, en produkt jag betalat för även om det bara var 3 kr. Och nej, jag blev inte sponsrad denna gång – då hade jag skrivit det. Kaffekapseln är ett bra alternativ om man inte vill eller kan handla sina kapslar i butik eller från Nespresso. Så jag rekommenderar dom varmt.

Du kanske även gillar