fiskgryta-gooh-loka-nyhet

keratin-produkter

Helloooooo! Nu är jag tillbaka på bloggen igen. Har precis tagit en på tok för lång dusch och passade på att använda hårprodukterna jag vann från Loréal Professionnel. Måste verkligen rekommendera dessa, håret känns så mjukt och finare än det brukar.

På tal om inte är som det brukar så avvek jag från min diet och tog en Gooh-rätt till lunch. En riktigt god och mättande fiskgryta. Testade Loka Blåbär & Hallon som vi fick i Testagram den här månaden och drack den till maten. Den var inte så god. Ingen Loka är lika bra som Citron på samma sätt som ingen Ramlösa är lika bra som Mango. Jag dricker bara dom sorterna, och finns inte de så tar jag naturell.

Fiskgrytan var helt underbar dock! Bara 280 kcal för hela rätten! Hade jag haft råd så skulle jag köpa och ha den till lunch varje dag. Eller kanske inte varje dag, men ofta. Jag älskar fisk och det är skönt att äta grytor utan potatis och ris ibland.

Jag kommer ta och kolla lite på en skräckfilm innan jag somnar (är inte rädd av mig) och se klart på senaste avsnittet av Girls. Lena Dunham är bara för ljuvlig!

Du kanske även gillar