150901-03

Har varit hängig och snorig hela dagen så det blev inget gym. Tog en promenad ute istället där jag tog en massa bilder, men de orkade jag givetvis inte lägga in på datorn så det blir en gammal bild på en trapp från Skeppsholmen istället 🙂

Det var bonuskundsträff på Hemköp idag där de skulle ha “Kanonerbjudanden”. Jag gick dit efter promenaden och fanns det några Kanonerbjudanden? Det fanns erbjudanden, ett par saker för 10 kr/st, färsk kycklingfilé för 79 kr/kg och någon stekpanna som de inte hade i butiken. Men det hela var så ynkligt att det var löjligt. Men vad kan man förvänta sig av så minimala butiker på Västertorg, de är verkligen pyttesmå och utbudet är så skralt. Inga nya, större butiker eller restauranger verkar vara under planering i Eriksberg heller, bara boenden. Så fler folk ska flytta hit så att man blir tvungen att slåss om mjölken på torget? Slå upp en Willys här istället, eller en stor Coop-butik. Det behövs verkligen i Eriksberg.

Imorgon är det pluggdag då jag måste skriva klart alla uppgifter och skicka in till lärarna, sen är det gym i helgen om jag mår bättre då. Får redigera lite bilder också från promenaden, men just nu jobbar jag på årets julkalender här i bloggen. Har lyckats samla ihop en hög med fina saker på egen hand, allt nytt och oanvänt då jag är bra på att samla men inte att använda saker (blu-rayfilmer, filtar, halsdukar, hudprodukter, saker från japan, böcker och mycket mer), men letar sponsorer för ytterligare produkter så att kalendern kan bli ännu bättre!

Någon som har ett tips på vilka företag som gärna sponsrar med vinster till julkalendrar?

Du kanske även gillar