151021-02

Kolla in vår nya, mysiga badrumsmatta som jag hittade med morsan på Jysk idag. Vi slogs om den då det inte fanns så många kvar och jag vann kan man säga 😛 Den är supermjuk och det är synd att den inte var ännu större för vem vill gå på ett kalt golv när man kan köra ner tårna i den här fluffiga, Totoro-mattan!

Synd att golvet inte går så bra ihop med min smak i badrummet, jag gillar svart och vitt samt en eller två accentfärger. Beige/gul/orange är INTE en av dom färgerna. Men bortser man från kaklet så kan man ju göra egna små justeringar för att få till en mysig känsla även i de mindre mysiga badrummen. Villaliv har en artikel om hur man gör om ett badrum på ett lätt och inte alls dyrt sätt.

Mina egna tips är att man håller sig till specifika färger i badrummet, som att man har alla handdukar i grått, vitt eller favoritfärgen. Sedan skaffar man ett duschdraperi i samma nyans och man får inte glömma småsaker som toalettlock och ljuslyktor om man gillar att tända ljus när man badar eller har lite egentid på toaletten. Att ta in växter i badrummet är också något jag älskar, men inte har skaffat än. Oavsett om det är plast eller ej så skapar det en känsla av harmoni med lite grönt på ett hörn, det bryter av lite om man inte kör på ett helgrönt badrum alltså 😉 Sista tipset är att göra badrummet så väldoftande man kan, tvålar, doftljus, växter, ja allt som luktar gott. Det gör så mycket!

Du kanske även gillar