terrassen-afterwork-vin

Både jag och älsklingen uppskattar att få lite egentid då och då, så på fredagen så stack jag ut på stan med Walle och tog en After Work på Terrassen i Uppsala. Älsklingen tog en burgare och kollade på skräckfilm hemma 🙂

Just nu har de även 50% på alla varmrätter på Terrassen, så då får man verkligen passa på! Jag fick ett glas rött till AW-pris också vilket uppskattades även om det bara var husets röda vin.

terrassen-hjortytterfile

Jag älskar kött!! Den här hjorten hoppas jag hade ett bra liv för god var den ihop med purén, champinjonerna och sidfläsket i Bourguignonsåsen. Tänk om man kunde äta så här gott varje dag och för halva priset!

bio-jonssonligan

Efter middagen så gick vi och såg den nya Jönssonligan-filmen. Helgerån kan man tycka om man är ett troget Jönsson-fan som jag (ingen Jönssonligan utan Gösta Ekman!!!) men jag tyckte det var en väldigt bra och genomtänkt film även fast den var lite kort och hade sina brister. Lägger upp en recension här på bloggen strax.

bio-filmstaden-uppsala

bio-ben

Det var något smuts på glaset antar jag för jag störde mig som fan på att det såg ut som en transparent ring på duken i sal 5 på Filmstaden Uppsala. Sen undrar jag varför det inte går att välja att få se filmen utan text, är det så många som är hörselskadade i Uppsala? Trevlig kväll ändå, men nu måste jag spara så att jag har råd att ta med min älskling ut också 🙂

Du kanske även gillar