image

Den första snön för i år!

Det är ingen idé att du kikar ut genom fönstret nu, för jag tog den här bilden för över en vecka sedan i Uppsala. Det är så fint med snö även fast det är ett helvete om man som vi färdas via cykel året runt.

Kanske blir det ändring på det till nästa år då jag tänker ta det där körkortet (måste ersätta skolan med något!) och sedan ska vi leta efter en bil, samt hyra parkeringsplats. Man måste ju ha bil när man har katt bland annat, för veterinärbesök och så. Bra när man ska storhandla, köpa möbler, skjutsa någon vän, besöka någon som bor långt bort… Det är bra till så mycket. Utom för miljön. Fast cykeln kommer fortfarande att användas mest, vem är dum nog att ta bilen till gymmet liksom!

På tal om katt så har vi anmält oss hos Uppsala katthem för att få adoptera en katt eller två! Saknar Sockan så mycket och att inte ha katt är hemskt! Det är som att ha ett hål i hjärtat och man söker med blicken efter en söt liten fantom-svans som sticker upp bakom ett hörn. Många gånger har det hänt att jag tror att jag ser en katt fast jag vet att det inte finns några här. So sad!

Får uppdatera här på bloggen om hur det går med adoptionen framöver.

Du kanske även gillar