larget

Jag är sjukt odisciplinerad just nu och är dålig på att träna regelbundet, men jag försöker komma ut och röra på mig varje dag.

Det viktigaste med träning är inte enbart hur eller när vi tränar utan även kläderna och skorna. Något jag har gnällt som fan på är butiker som inte har större storlekar – än L & XL som jag använder – då jag tänker på dom som behöver just större storlekar. Behovet av träningskläder är väl ännu större hos de som väger mer då det är just dom som bör träna för hälsans skull. Att träna i vanliga kläder vet jag är rätt värdelöst (jag har ju vägt 130 kg som ni nog vet), så jag hoppas att det kommer mer träningskläder för större brudar och killar i vanliga klädbutiker och sportbutiker snart.

Jag och Emilia har via Buzzador fått varsin sport-BH/sporttopp från Pierre Robert som vi ska testa när vi ägnar oss åt olika träningsformer och sedan utvärdera. Det ska bli kul att se om den är bättre än mina nuvarande.

Nu har du också chansen att få testa sportkläder från Pierre Robert till ett bra pris. Om du använder dig av kampanjkoden PIERRE30ROBERT så får du 30% rabatt när du handlar från Pierre Roberts webbshop. Koden är giltig till och med 30:e april. Enjoy!

Du kanske även gillar