Den är äntligen tillbaka! Min gamla favoritserie Heroes, som jag aldrig trodde skulle få sig en fortsättning på grund av de amerikanska tittarnas svek för fem år sedan. Jag hör till dom som tyckte att serien var riktigt bra – även när den var som sämst – och helt awesome – under sina bästa stunder.

Ingen säsong var riktigt dålig i min mening, vissa bitar var mindre underhållande förstås (därav kritiken) och vissa karaktärer försvann eller blev riktigt konstiga (var så trött på Ali Larter och alla hennes syskon), men nu är det mycket nya karaktärer och en helt ny storyline så hoppas på det bästa!

Reborn utspelar sig fem år efter säsong fyra då världen fick reda på att det fanns folk med “övernaturliga” krafter, så kallade EVOs bland dem. Givetvis ska mindre intelligenta människor jaga dessa EVOs, för allt som inte är “normalt” är farligt och fel och ska utrotas, det känner man ju igen. Sen har vi säkert världens undergång på gång också, det ser jag fram emot.

Det är en del snygga effekter, nya karaktärer, halvbra dataspel-crossovers, japaner (yatta!) och en massa nya mysterier att lösa. Jag älskar det! Första avsnittet är avklarat, som var ett dubbelavsnitt, och jag längtar redan till nästa.

Önskar bara att fler nedlagda tv-serier fick en fortsättning istället för att man gör en massa nya, halvtaskiga sådana.

Du kanske även gillar