image

Bilder från de senaste veckorna som jag ville bjuda på nu när jag inte haft så mycket för mig idag.

1. Espresso House påsklatte var inget för mig, den smakade knappt hasselnöt och var bara sötsliskig.

2. Bytte till vårigt skal som jag köpt på Netto av alla ställen, för 12 kr. Billigt och sött! Det gamla har jag specialbeställt från önskefoto med min favoritbild jag använder som bakgrund.

3. Tog lite extra tid på mig och lockade håret med min automatiska locktång från BaByliss. Den är toppen!

4. När jag var ute och promenerade fotade jag många fina växter, den här var påskgul.

5. Gick nere vid Fyrisån och under en bro där jag stannade till ett slag. Mysigt ställe. Kände mig som trollet i Bockarna Bruse :p

6. Då vi lyckades med det omöjliga, att skita i att äta middag på lördagen så gjorde jag kompensationspannkakor till brunch. Så jäkla gott det kan vara med lite smör, mjöl, salt, mjölk och ägg!

7. Var med om en liten olycka när jag cyklade häromdagen. Hade med en papperskasse i cykelkorgen som plötsligt flög iväg, men jag fångade den – snabba reflexer! – och märker då att jag på något vis har skurit av en stor bit av min tumnagel på något vasst. Det blödde en massa men jag cyklade bara vidare, gick in på Apoteket och köpte bakteriedödande tvättservetter och plåster. Så nu känns det bra igen.

8. Bakade de fina frallorna jag såg inne hos Bambi.

9. Fick hem min och Emilias sport-bh. Testade min nu ikväll och den satt verkligen bra på. Skön som attan och jag joggade väl en sju kvarter utan att den satt snett. Hoppas Emilia gillar sin – droppade av den i familjens brevlåda tidigare idag 🙂

Du kanske även gillar