151017-10

Om tolv timmar så är det dags, min arbetsintervju på arbetsförmedlingen. Jag skulle ljuga om jag inte sa att jag var sjukt nervös och trots att jag pluggat Starbucks hela dagen så känns det som om jag kommer att få en massa frågor som jag inte alls förberett mig på. Måste nästan plugga på om mig själv också. Vem är jag? Varför vill jag jobba på Starbucks? En sak är säker och det är att jag är väldigt stresstålig och lugn i sinnet, har en positiv attityd och älskar att jobba med kaffe och andra varma och kalla drycker. Bring it on AF!

Hann klart med mitt skolarbete förra veckan ändå även om jag var lite missnöjd med det, orkade inte lägga ner min själ på det när jag var sjuk. Oavsett hur det går imorgon så tänker jag handla mat på Willys efteråt och sen får vi se om jag hinner med ett pass på gymmet också. Jag borde inte träna nu när jag har skadat höger axel, eller någon sena i nacken eller vad det nu är. Ont gör det i alla fall och då har jag stretchat den försiktigt och tagit det lugnt.

Galet mycket just nu, intervju imorgon och tandregleringen på torsdag, föreningsstämma på lördag och sen ska jag göra klart julkalendern på bloggen, tvätta en massa kläder, tänkte även spela in någon video där jag gör en unboxing och så har vi allt skolarbete och regelbundna turer till gymmet på det. Och det här är när jag är arbetslös! Tänk vad mycket mer det blir när jag får jobb 😛 Kanske har råd att göra något utan att tigga pengar av mina föräldrar då…

Du kanske även gillar