Hoppas att ni kan relatera till detta, men jag känner att jag spelar för lite spel. Jag är en usel gamer helt enkelt som prioriterar bort ett av mina största intressen till förmån för att göra hushållsarbete, kolla på youtubeklipp eller bara surfa runt på datorn. Det senaste spelet jag kom igenom var Dying Light till PS4, som jag varmt kan rekommendera även om ni inte har spelat liknande spel (Dead Island är också riktigt roligt) och jag håller på att spela igenom Telltale’s Game of Thrones på PS4 nu när sista delen släppts.

Om ni älskar Game of Thrones så måste ni spela det! Det är verkligen som en helt separat säsong (även om man träffar Jon Snow, Daenarys, Tyrion till och från) som utspelar sig ungefär samtidigt som säsong 3-4 av tv-serien. Jag har även The Witcher 3 inplanerad, men närmast kommer väl ändå Battlefront. Om jag gillar det så kommer jag nog att köpa en egen kopia och köra med älsklingen och hans vänner på PS4.

Jag är trots allt en dedikerad Sony-tjej trots att vi har alla konsoler och gaming PC hemma. Det är lite tråkigt förstås att jag inte känner fler tjejer som spelar, som även äger en Playstation 4. Kanske reas det
ut på Black Friday nu på fredag?

Ni kan annars passa på att önska er ett Battlefront i julklapp och skicka mig ert PSN-namn så kan vi spela tillsammans 🙂 Det är betydligt roligare att spela än andra FPS-spel, då man i Battlefront får springa runt med lightsabers och blastens, att slippa ladda om hela tiden är riktigt skönt.

Bilden ovan är för övrigt på min Majoras Mask New Nintendo DS XL. Har inte spelat spelet än, men jag har kört Ocarina of Time ett par gånger nu så det kanske får bli mitt pendelspel framöver.

Du kanske även gillar