Man kan inte vara glad och positiv hela tiden, och den här fredagen blev verkligen helt värdelös för mig. Jag är ledig och hade planerat in en rolig road trip, men så blev det inställt (mest på grund av att jag inte kan köra själv och förstås inte velat åka själv även om jag hade kunnat.) Så nu har jag bara legat och stirrat upp i taket i fyra timmar utan någon lust till att göra någonting. Osse är magsjuk också, bara det är tillräckligt för att förstöra en dag.

Det finns inte så mycket att göra om man inte gillar att vara ute i solen och inte vill vara runt andra människor i kollektivtrafiken. Har som ni nog förstår av mitt uttalande, haft migrän sen igår, så det var verkligen en perfekt dag för att sitta i bilen med AC på och åka en sväng. Men nej, så roligt ska man ju inte få ha det.

Varför ska man ens boka in något om man inte är säker på att det kommer att blir av? Jag avbokar bara planer om jag antingen inte har råd eller om jag ligger och spyr eller inte kan ta mig ur sängen pga migrän eller liknande. Orken och lusten brukar ofta infinna sig bara man lyckas komma iväg, så det är ingen ursäkt. Till och med min migrän har blivit bättre någon gång när jag gått ut på promenad (bara jag undviker högljudda människor och stark sol/värme.)

Vad tycker ni att man ska göra när det roliga man planerat länge, och kämpat sig igenom en hel arbetsvecka för, blir inställt? Jag har inte möjlighet att hitta på något annat just nu känns det som.

Hoppas att ni som läser detta får en fin fredag i alla fall! 

Uppdatering: Det kanske blir av ändå i helgen, vi får vänta och se…

Du kanske även gillar