espressohouse

IMG_6829

image

När jag var i Stockholm i tisdags för att gå nästa del i utbildningen så passade jag som sagt på att åka iväg tidigt för att få en goodiebag på Ica to go ihop med lunchen. Det blir en fin kasse att spara till helgen 🙂 Jag sa ju att jag skulle visa hela innehållet i påsen – minus Gooh-rätten och vattnet förstås som jag betalade för.

Efter att jag fått kassen så promenerade jag till mitt favoritställe, Espresso House på Kungsgatan, där satt jag och läste klart en bok i ungefär 3 timmar ihop med en laktosfri latte – frapinon på bilden drack jag för en vecka sedan. När jag skulle gå så började det regna och jag tog bussen tillbaka till Centralen där jag passade på att besöka LUSH igen. Hoho, nu är det jul igen! Jag köpte några badbomber och bubbelbitar så att det räcker till de kommande veckorna.

Utbildningen var lärorik även om det var mycket frågor och diskussion också. Jag fick riktigt ont i magen (mensvärk) redan första timmen och plågade mig igenom kvällen med hjälp av en alvedon jag hittade i handväskan. När jag kom hem vid halv elva så fick jag i mig lite mat och fick ligga och vila vilket hjälpte en hel del.

Du kanske även gillar