image

Jamen hej på er, ligger ni också i badkaret med era telefoner och slösurfar, kollar på Youtube-klipp eller bloggar? För det gör uppenbarligen jag just nu.

Blev helt slut idag efter spinningpasset på Friskis & Svettis Ekeby då jag aldrig varit med på ett pass förut och tänkte att det mest skulle vara att sitta och cykla i snabbt tempo. Körde lite squats med 20 kg, 4×8 innan för att fortsätta jobba på min rumpa och få bort ytterligare celluliter (har blivit mycket slätare sen jag började!) Men så visar det sig att det är 80% STÅENDE!

Tyckte att det gick rätt bra ändå i början, men sen orkade inte mina knän längre och jag fick även ont i vänster lilltå så jag satt mest ändå. Efter Portugal-resan förra året så vet jag att det är bäst att ta det lugnt om man får ont istället för att bara köra på och skada sig ytterligare.

Efter passet så släpade jag mig hemåt och besteg backen som vanligt, det är riktigt jobbigt att cykla upp hit, men det borde bli lättare efter ett par spinningpass till. Minst ett gruppass i veckan blir det i november plus tre styrkepass. Nu har jag fått övningar som inkluderar superset och det är alltid svårt att lära sig i början, men sen gör man allt per automatik.

I december ska jag få komma till Ersta och då får jag reda på om det blir någon magsäcksförminskning. Ibland är det ju så att oavsett hur mycket jag tränar och hur bra jag äter så blir man aldrig mätt och suget är alltid närvarande. Min morsa (Kicki) har gjort just den här operationen (titthål) och den fungerade för henne – just det här problemet är tydligen ärftligt – så hoppas att jag också får hjälp. Kommer fortsätta med träningen efteråt och äta nyttigt men mindre, så kanske jag slipper dö i förtid pga min bukfetma.

Nu ska jag bada vidare och lägga på en ansiktsmask. Återkommer lite senare 😉

 

Du kanske även gillar