melodifestivalen-2015

Tänkte bara skriva av mig lite angående årets löjligaste jippo som vi betalar för mot vår vilja (tv-licensen bör avskaffas!)

Kollar givetvis inte live, då jag har bättre saker för mig och att inte kunna spola framåt när jag vill är otänkbart, så jag såg det senare på kvällen. Som vanligt är de som röstar helt fucking galna och låtarna som gick vidare skulle jag aldrig ha på min playlist på spotify!

Mina favoriter Molly PH & “Gaytenor” Richard & Elize åkte ut helt från festivalen men direkt in på min playlist. Så trallvänliga låtar med klockrena röster, utan en massa lull lull på scen. Som vanligt tävlas det inte i melodi utan i scenshow.

Saade? Lyssna på riktiga Sting istället (Shape of my heart – rekommenderas), där har vi något som inte får öronen att spy. Håll dig till dansen Saade!

Jessica Andersson har jag tyckt om sen jag såg henne i Fame Factory, men trots fint budskap så är låten så urbota tråkig att man somnar.

Låtskrivarna är ju på dagisnivå med sin engelska och rimmen är hopplöst ytliga. Det finns ingen substans i låtarna. Hello Hi! Och hon som skrev den skulle vara ett fan av japan? De sämsta j-pop låtarnas texter är bättre än Dolly Styles. Pinsamt! Funderar seriöst på att skriva egna låtar bara för att visa hur det ska låta.

Nu slänger jag på One by One igen och återkommer med ett nytt inlägg nästa helg om hur dåligt det gått i nästa deltävling. Puss.

 

Du kanske även gillar