Nordens trendigaste mässa för skönhet, mode, livsstil och bloggvärlden kommer till Stockholm den 26-27 november 2011

På mässan Attitude Sthlm träffar du de mest populära kosmetikföretagen, hårsalongerna och skönhetssalongerna som visar sina absolut senaste trender sida vid sida med modeföretag, svenska designers, smycken, juveler, kristaller, formgivare tillsammans med de största modemagasinen och de mest lästa kändissajterna i Sverige. Alla är samlade under ett och samma tak.

På den sociala bloggarenan möter man den samlade eliten av Sveriges topp-bloggare och stylister, modellcastings från Sveriges största modellagentur, Stockholmsgruppen Models, unga modeskapare och designers, storslagna modevisningar från modeföretag samt stora tävlingar som Nordiska mästerskap i både makeup, nageldesign och international bodypaint.

Du får bland annat träffa Sveriges mest omskrivna tatueringsstudio och strax bredvid hittar du Sveriges just nu coolaste bilmärke på en alldeles egen catwalk. Vill du vila benen så kan du göra det i någon av våra lounger, en av de mest glamourösa är Lars Wallin & Xantés Cocktail Lounge.

Är du dessutom en av de 500 första besökarna på mässan på lördagen eller söndagen så får du en exklusiv goodiebag. I fyra av de 500 påsarna ligger nämligen en äkta diamant till ett värde av 4 000 kronor så har du riktigt tur så går du hem med en äkta diamant.

Jag kommer gå, ska ni?

Du kanske även gillar