150329-11

Lyxade till min handvårdsrutin med ett besök till LUSH. Jag gillar verkligen deras produkter, men det känns alltid lite sorgligt att gå in där och kolla när jag ser alla badbomber och fina tvålar som jag inte känner att jag kan utnyttja då jag inte har varken badkar eller fint badrum. Hoppas att vi ska hitta en lägenhet med ett stort badrum – för jag älskar att spendera tid där.

De har förstås andra produkter också och jag var sugen på ett par stycken, men det var lite för dyrt (kvalitet kostar) så jag kunde bara skaffa ett mindre prov och en underbar nagelbandskräm som doftar lemon curd! Lemony Flutter är perfekt för att mjuka upp de torrare delarna på knän, hälar, armbågar och naglar.

Charity Pot lugnar irriterad hud med svalkande Aloe Vera. Det är en rik och generös kräm som inte bara hjälper huden att se så bra ut som möjligt, utan den ger även stöd till välgörenhet, eftersom att 100% av priset (ex moms) går till välgörenhet.

Jag köpte den för att den fanns i en så praktisk storlek för att ha i väskan. Även den för mina tassar. Som med allt annat så är lösningen på alla torra problem; återfukta, återfukta, återfukta. 20 kr för 10 g är dyrt, men bra om man vill testa den en lite längre tid innan man bestämmer sig för att köpa mer.

Du kanske även gillar