IMG_3985

IMG_3987

Något jag också gjort förutom att hjälpa min älskling att flytta, är att påbörja min utbildning till ägarombud för Coop i Häggvik. Det är riktigt intressant och det är två gånger till innan utbildningen är klar för i år. Sen har jag en föreningsstämma att gå på

Jag kommer att fortsätta skriva om vad vi hittar på i butiken och hur det går med min tid som ägarombud, men bara om det som är officiellt då tystnadsplikt gäller om allt annat än det. Jag gillar inte hemligheter, men så får det bli.

Första utbildningsdagen var förra onsdagen och de bjöd på riktigt goda mackor med tonfisk och kaffe till. Nästa gång tar jag med mig en flaska vatten dock, för jag hade behövt något läskande i pauserna. Det är mycket ekologiskt tänk just nu, men även fair trade och förhållandena i fattiga länder. På tal om just naturen så säljer de individuellt paketerade paprikor på Coop här i Storvreta. Det känns inte så miljövänligt. Däremot så säljer de varor som håller på att passera sitt bäst före-datum till ett rabatterat pris vilket minskar på matsvinnet och det borde fler butiker göra!

Här är en bra blogg att följa om man vill ha lite bättre koll som konsument: Louise konsumentkoll.

 

Du kanske även gillar