150314-03

Jag har umgåtts med min mycket förkylda vän de två senaste dagarna och tack vare den här munsprayen, ColdZyme Munspray – som jag använt i förebyggande syfte – så känner jag mig inte det minsta påverkad.

I dessa förkylningstider då vädret inte går att lita på och sjuka människor vägrar att stanna hemma eller använda munskydd som de hänsynsfulla människorna i asien tenderar till att göra, så är det perfekt att ha den lilla munsprayen i väskan. Som vanligt när jag hittar bra produkter så vill jag tipsa om dem på bloggen.

ColdZyme från Enzymatica reducerar risken för att få en förkylning och/eller förkortar sjukdomsförloppet i ett tidigt stadium av förkylningsinfektionen. Den verkar genom att sprayen skapar en aktiv skyddande ytbarriär på slemhinnan i svalget som försvårar förkylningsvirusens möjlighet att orsaka sjukdom.

Det är toppen att den är sockerfri och fri från konserveringsmedel samtidigt som den smakar gott och inte är obehaglig att använda. Den finns på apoteket och i hälsofackhandeln och här kan ni läsa mer om ColdZyme.

Du kanske även gillar