151125-01

Skitmåndag! ? Cyber Monday förvisso, men då jag försöker att dra ner på min shopping nu innan jul (annat än julklappar förstås!) och redan har sagt upp ett gäng av mina prenumerationsboxar samt spotify för att det bara var för dyrt för mig i dessa juletider, så är det inte alls kul att se hur billiga allt man önskar sig är just nu.

Jag är så trött och känner mig nästan utbränd efter höstens alla ups and downs. Det är verkligen mycket nu och som ni vet så är jag tyvärr sån att jag inte orkar sånt som andra gör varje dag. Men jag får prioritera bort allt jag mår dåligt av helt enkelt, vilket är sånt jag verkligen måste göra. En ond cirkel som jag inte kommer ur.

“Aja, de e en dag imorrn å.”

Imorgon så är det äntligen dags för min julkalender som jag satt ihop enbart för er, mina fina läsare. Oavsett hur mycket eller lite ni kommenterar så är jag glad att ni tar er tid att klicka er in på min sida dag efter dag. Kalendern är min julklapp till er ❤️

Eftersom jag också ville ha en egen julkalender så klickade jag hem en från Yves Rocher som jag hängde upp ovanför tv:n i sovrummet. Kanske ska pynta den med en ljusslinga också… Jag fick både studentrabatt och både parfym och torrolja på köpet så det blev riktigt billigt. Runt 500 kr för hela paketet och då ska innehållet vara värt ca 1900 kr! Är sjukt nyfiken på vad som döljer sig i påsarna, men jag ska inte fuska ?

Du kanske även gillar