Jag är så seg med det här i år, men det var först i torsdags som jag var och åt ute för första gången den här sommaren. Skyller på att det är svårt för mig att äta mat på restaurang så jag har undvikit det. Fast nu hade jag packat ner en plastlåda så att jag kunde ta med mig maten hem. Det måste man nästan alltid ha med sig, för då slipper man förlita sig på om restaurangen har take away-förpackningar eller ej.

En annan anledning till varför jag undviker uteserveringar är alla jävla rökare. Jag avskyr inte personerna som röker (då de är drogberoende och hjärntvättade till att tycka om skiten), men de där cancerpinnarna vill jag utrota från den här planeten! Tobak och avgaser stinker ner den underbart friska luften ?

Både jag och Walle hade fått hem presentcheckar på The Bishop Arms, 150 kronor vardera, så den här Ceasarsalladen för 169 kr kostade bara 19 kr! Beställde in en halloncider innan maten också, men det blev ändå en rätt så billig middag. Speciellt då jag kunde dela upp maten och ta resten senare på kvällen. De där krutongerna petade jag bort dock och baconet gav jag till Walle. Men oj vad god och onyttig sallad!

Bad Walle ta en bild på min blå/röda-outfit. Skulle bara rätta till mina shorts först… ?

Du kanske även gillar